Over Gaby & Het Tovernaaldje

Ik ben Gaby, naaister, borduurster en bezielster van Het Tovernaaldje.

Ik hou van mooie dingen: een schitterende zonsondergang, bloeiende kasteeltuinen in de zomer, historische gebouwen,… Ik merk vaak op waar anderen aan voorbij lopen. Op mijn vele wandelingen vind je me dan ook vaak met een camera rond mijn hals, op zoek naar beelden die pure schoonheid uitstralen.

 

Wil je me volledig in mijn element zien? Dan vind je me aan mijn naai- of borduurmachine. Mijn atelier is mijn bubbel van bezieling, de plek waar ik mij met volle overgave en vlijt op het creatieve proces stort. Die creativiteit brengt mij rust en tegelijkertijd gaat mijn energie er ontzettend van stromen. Zalig!

Waarom Het Tovernaaldje?

Met mijn oog voor detail en schoonheid richtte ik het Tovernaaldje op. Mijn gepersonaliseerde items zijn mijn manier om me af te zetten tegen onze consumptiemaatschappij van altijd maar meer en sneller. Ik neem weloverwogen de tijd om mijn creaties tot leven te wekken. Wie bij mij bestelt, beseft dat ambacht tijd vraagt. Waardevolle tijd, nodig om een kwaliteitsvol, bezield, handgemaakt product tot leven te wekken.

Voor mijn gepersonaliseerde geschenken gebruik ik enkel reststoffen. Zo draag ik mijn steentje bij aan het circulaire verhaal.

Alle producten van Het Tovernaaldje zijn...

Circulair

Het Tovernaaldje gebruikt enkel reststoffen en werkt hiervoor samen met verschillende partners.

Uniek

Elk stuk is uniek. Geen enkele tas is dezelfde. Bij een bestelling op maat kan dit eventueel wel. 

Handgemaakt

Het Tovernaaldje staat voor ambachtelijke kennis. Van ontwerp tot eindproduct, alles gaat door de handen van Gaby.

De webshop van Het Tovernaaldje is in opbouw

Scroll naar boven