Gepersonaliseerde geschenken uit textiel

Om een glimlach op je gezicht te toveren

Ambachtelijk, bezield en circulair. Dat is het Tovernaaldje.

Het Tovernaaldje naait en borduurt gepersonaliseerde geschenken uit reststoffen. Van ontwerp tot geborduurde afwerking: alles gaat door de bezielde handen van Gaby, gepassioneerd naaister en borduurster. Met haar handgemaakte items uit textiel wil ze mensen een oprechte glimlach bezorgen.

Mijn webshop vol handgemaakte items uit textiel

Hallo, ik ben Gaby. Creatieveling en bewust maker.

Met Het Tovernaaldje combineer ik twee grote passies: mijn voorliefde voor naaien & borduren en mijn fascinatie voor schoonheid en mooie dingen. Omdat ik zo hou van onze planeet en haar goed wil verzorgen, maak ik heel bewust.

Elke stap in het makersproces voer ik met de nodige precisie, toewijding en ambachtelijke kennis uit. Ik kies ervoor om enkel te werken met reststoffen en geef ze een tweede leven.

Ik hoop je via mijn webshop blij te kunnen maken met mijn handgemaakte en gepersonaliseerde geschenken. 

Word je partner?

Bij Het Tovernaaldje zijn we steeds op zoek naar partners (mode- en theaterhuizen, ateliers, bedrijven,…) die mee willen stappen in het circulair verhaal. Heb je reststoffen liggen en wens je ze te verkopen of te doneren? Ik geef het resttextiel met veel plezier en creativiteit nieuw leven.

Of heb je interesse in mijn gepersonaliseerde geschenken voor jouw organisatie of bedrijf? Ik neem bestellingen op maat op.

Op zoek naar een uniek, handgemaakt geschenk?

Ik ontwerp en maak voor jou een op maat gemaakt cadeau in stof. Wil je een geschenk in een voor jou betekenisvolle kleur of met een persoonlijk, geborduurd opschrift? Contacteer me hieronder voor een bestelling om maat.

Scroll naar boven